Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
2020-21 Paris Saint-Germain deed wat niet mocht gebeuren
15 May

2020-21 Paris Saint-Germain deed wat niet mocht gebeuren

Paris Saint-Germain is twee opeenvolgende seizoenen door naar de halve finales van de Champions League en de kracht van het team wordt steeds meer door iedereen erkend. Paris Saint-Germain heeft het contract van Neymar verlengd tot 2025 en de situatie van Kylian Mbappé is nog niet vastgesteld. Het nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirt is deze zomer uitgebracht en Neymar heeft het persoonlijk aangetrokken als een steunbetuiging voor het team. Onlangs zat Kylian Mbappé in een rotatie en zijn meerdere optredens in de Champions League hebben al de limiet van zijn lichaam bereikt. Het nieuwe nr. 7 Kylian Mbappé voetbalshirt van Paris Saint-Germain is het populairst bij fans, die hebben gekocht om deze hardwerkende speler te steunen.

Paris Saint-Germain nam afscheid van de UEFA Champions League en nu vecht het team om het laatste Ligue 1-kampioenschap. De laatste twee speelronden van de Ligue 1 zijn resterend, maar Paris Saint-Germain is nog drie punten verwijderd van Lille OSC. Lille OSC heeft zes opeenvolgende overwinningen behaald en het team heeft er alle vertrouwen in dat ze de volgende twee wedstrijden zullen winnen. Of Paris Saint-Germain het kampioenschap kan blijven winnen, moet nog worden bepaald, en de prestaties van het team zijn ook vrij onstabiel.

Waar Paris Saint-Germain nu het meest spijt van heeft, is waarschijnlijk het ontslag van coach Thomas Tuchel en het niet vernieuwen van Edinson Cavani. Thomas Tuchel leidde Chelsea naar de Champions League-finale, Edinson Cavani behaalde buitengewone resultaten bij Manchester United. De komst van Mauricio Pochettino bracht niet veel verandering in Paris Saint-Germain, maar Thomas Tuchel heeft uitstekende resultaten behaald na het coachen van Chelsea. Vorig seizoen leidde Thomas Tuchel Paris Saint-Germain om het Ligue 1-kampioenschap te winnen en door te gaan naar de Champions League-finale, maar het team is nog steeds niet tevreden over hem. Als Chelsea dit seizoen de Champions League wint, wordt Paris Saint-Germain het meest betreurenswaardige team in het publiek.