Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
AC Milan werd in de Serie A voor het eerst dit seizoen uit de top vier geperst
27 Apr

AC Milan werd in de Serie A voor het eerst dit seizoen uit de top vier geperst

Door het resultaat van een wedstrijd in de Serie A zakte AC Milan direct van de tweede naar de vijfde plaats in het klassement. SS Lazio versloeg AC Milan met 3-0 en Napels versloeg Torino met 2-0 om zich in de top drie te persen. Op dit moment hebben de drie teams in de Serie A dezelfde score. Het zijn Juventus, AC Milan en Napels. Serie A heeft de laatste 5 rondes over, hoe verandert de ranglijst dit seizoen?

Dit seizoen stond AC Milan op de eerste plaats totdat de helft van het competitieprogramma is verstreken. Onder leiding van Zlatan Ibrahimović heeft het team de beste prestaties in zoveel jaren neergezet. Zlatan Ibrahimović is tenslotte oud en heeft een beperkte fysieke conditie. In het laatste deel van de competitie is zijn fysieke kracht afgenomen en heeft hij blessures opgelopen. AC Milan zonder Zlatan Ibrahimović heeft duidelijk de vechtlust verloren en de spelers lijken een doelpunt te hebben verloren om vooruit te komen. Veel toeschouwers dachten dit seizoen dat het AC Milan voetbalshirt weer op het UEFA Champions League-veld zou kunnen verschijnen, en nu lijkt het erop dat de timing nog niet rijp is.

AC Milan leidde Juventus dit seizoen en nu wordt het team overtroffen door tegenstanders. Mario Mandžukić droeg eerder een Juventus voetbalshirt. Helaas, na het wisselen van coach Maurizio Sarri, slaagde hij er niet in om dezelfde consensus te bereiken met de coach en werd hij verlaten door het team. De grootste droom van Mario Mandžukić om lid te worden van AC Milan is het verslaan van Juventus. Nu wordt het team overtroffen door de tegenstanders en kijkt het publiek uit naar zijn optreden in de komende wedstrijden.