Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ajax' knapste speler Sébastien Haller
05 Nov

Ajax' knapste speler Sébastien Haller

De speler die het publiek dit seizoen het meest verraste in de Champions League is Sébastien Haller, die in meerdere wedstrijden op rij doelpunten maakte. Momenteel staat de naam van Sébastien Haller op zowel de Champions League-doelpuntenlijst als de assistlijst. Hij scoorde 7 goals en 2 assists. Sébastien Haller scoorde de tweede plaats, alleen voor Robert Lewandowski, en hij wordt dit seizoen de knapste speler in een AFC Ajax voetbalshirt.

Ajax staat momenteel eerste in de poule met 12 punten en won vier wedstrijden om door te gaan naar de knock-outronde. Naast de uitstekende prestatie van Sébastien Haller in Ajax dit jaar, presteerde ook de jonge speler Antony in het nummer 11- voetbalshirts goedkoop erg goed. Antony is ruim een ​​jaar bij Ajax geweest en heeft dit jaar 7 doelpunten gemaakt. Antony's progressie bij Ajax is overduidelijk. Hij moet in de toekomst weer een sterke speler zijn in het Braziliaanse nationale team.

De deelname van Borussia Dortmund zonder Erling Håland voelt alsof er iets ontbreekt. De algemene prestaties van de spelers van het team zijn niet erg goed. Borussia Dortmund werd door Ajax onder leiding teruggedraaid, dus het lijkt erop dat het voor hen niet makkelijk is om dit seizoen te winnen. Erling Håland heeft altijd al het Borussia Dortmund voetbalshirt willen dragen om op de hoogste eer te staan, maar dit team kan deze droom momenteel niet waarmaken. Erling Håland zal volgend seizoen zeker naar een ander team verhuizen, omdat dit seizoen hem de wrede realiteit van de realiteit zal laten zien.