Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ajax wint tweede duel in de Champions League
29 Sep

Ajax wint tweede duel in de Champions League

In de tweede ronde van de UEFA Champions League 2021-2022 versloeg Ajax Beşiktaş met 2-0. Ajax staat momenteel eerste in de poule met 6 punten en ze hebben dit seizoen wederom een ​​goed resultaat neergezet. In beide wedstrijden scoorde Sébastien Haller doelpunten en is hij topscorer van de Champions League geworden. Elk jaar in de Champions League heeft Ajax altijd bijzonder goede spelers. Dit seizoen is Sébastien Haller, die de nr. 22- voetbalshirts goedkoop draagt, het gezichtsveld van het publiek betreden en zijn aanstaande optreden zal meer aandacht van het publiek krijgen.

Sébastien Haller is niet van de Ajax-jeugdtrainer, dus hij is niet zo jong als de uitstekende spelers daarvoor. Vroeger verkocht Ajax spelers die goed presteerden in de Champions League, maar Sébastien Haller wil niet meer geruild worden. Sébastien Haller, die al 9 jaar in de voetbalwereld zit, wil nu alleen nog zijn AFC Ajax voetbalshirt aantrekken om zijn kunnen volledig te laten spelen.

In januari van dit jaar tekenden Ajax en Sébastien Haller een contract voor vierenhalf jaar. Zal het team ervoor kiezen om hem opnieuw te verkopen voor geld? De toekomst van Sébastien Haller zal afhangen van zijn prestaties in de volgende wedstrijden, twee wedstrijden alleen. Het spel staat niet toe dat andere clubs hun mening over hem veranderen. Sébastien Haller is immers 27 jaar oud. Hij is niet zoals de jonge Ajacieden van een jaar of twintig.