Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Antoine Griezmann bedankte Lionel Messi voor zijn vertrouwen
06 Jul

Antoine Griezmann bedankte Lionel Messi voor zijn vertrouwen

Na de laatste wedstrijd tussen Barcelona en Atletico Madrid kreeg coach Enrique Setién Solar veel verbale aanvallen van fans. In de 34e ronde van La Liga kreeg Antoine Griezmann de kans om te starten en versloeg Barcelona Villarreal Club de Futbol met 4-1. Deze winnende game zorgde ervoor dat Barcelona-fans de vriendschap tussen de spelers opnieuw voelden, in plaats van een groep vol wantrouwen.

Antoine Griezmann vervoegde Barcelona voor het idool Lionel Messi. Sinds hij de FC Barcelona voetbalshirt heeft aangetrokken, heeft hij duidelijk niet goed gespeeld. Vanwege de slechte prestaties van Antoine Griezmann werd hij bekritiseerd door veel publieksfans. Misschien had Antoine Griezmann te veel last van zijn hart en verloor hij de zelfverzekerde glimlach op zijn gezicht. Nadat Antoine Griezmann elk doelpunt heeft gescoord, kiest hij ervoor om Lionel Messi te omarmen. Hij waardeert Lionel Messi echt voor zijn vertrouwen en erkenning.

Antoine Griezmann heeft lange tijd niet gescoord en hij betwijfelt geleidelijk of zijn kunnen niet bij zijn voetbalshirts goedkoop passen. Lionel Messi is bereid om zijn teamgenoten alle kans te geven om te scoren om de vechtlust en passie van zijn teamgenoten te herstellen. Dus in dit spel concentreerde Lionel Messi zich op het aantrekken van de verdedigende kracht van de tegenstander, waardoor Antoine Griezmann en Luis Suárez doelpunten konden kiezen. Om Barcelona de La Liga-titel te laten winnen, bracht Lionel Messi een grote zelfopoffering.