Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Antoine Griezmann keert terug bij Atlético Madrid
01 Sep

Antoine Griezmann keert terug bij Atlético Madrid

Deze zomer heeft Barcelona alle spelers overgedragen die kunnen overstappen naar andere teams, dus waar zullen ze dit seizoen op vertrouwen om de resultaten van de wedstrijd te ondersteunen? Barcelona stuurde in de slottijd van de transfer Antoine Griezmann weg en trok weer de Atlético Madrid voetbalshirt aan. De oorspronkelijke belofte van Barcelona om één persoon achter te laten tussen Lionel Messi en Antoine Griezmann is een leugen geworden en beide zijn door het team opgegeven.

Antoine Griezmann kwam oorspronkelijk naar Barcelona vanwege Lionel Messi. Hij had niet verwacht dat zijn komst Lionel Messi onder grote druk zou zetten. Toen Lionel Messi in de steek werd gelaten door Barcelona, ​​stortte Antoine Griezmann tranen van verdriet. Oorspronkelijk stond Antoine Griezmann erop in Barcelona te blijven, maar hij wilde toch met Lionel Messi spelen. En toen Lionel Messi Barcelona verliet, is ook de mentaliteit van Antoine Griezmann sterk veranderd. Antoine Griezmann keek naar de nr. 10 FC Barcelona voetbalshirt die aan de muur van het huis hing. Hij voelde dat dit team misschien echt niet geschikt zou zijn.

Het is moeilijk voor spelers die niet gewaardeerd worden door het team om ruimte te krijgen voor ontwikkeling. Antoine Griezmann besloot uiteindelijk om Barcelona te verlaten. Antoine Griezmann heeft er geen spijt van dat hij meer dan een jaar bij Barcelona is gekomen. Hij realiseerde zich de wens die hij had gedaan toen hij een tiener was. Hij en Lionel Messi droegen dezelfde goedkope voetbalshirts om deel te nemen aan het spel. Barcelona heeft de oprechtheid van deze twee spelers waargemaakt en ze zullen in het nieuwe seizoen nieuwe uitdagingen aangaan. Iedereen hoopt dat zowel Lionel Messi als Antoine Griezmann goede resultaten kunnen behalen, zodat wanneer ze elkaar weer ontmoeten, ze Barcelona zullen bedanken voor het opgeven.