Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Antoine Griezmann wil dapper zijn
28 Nov

Antoine Griezmann wil dapper zijn

Barcelona versloeg Borussia Dortmund thuis met 3-1 in de vijfde ronde van de Champions League. Deze prachtige game zorgde er ook voor dat het publiek de passie zag, ze droegen hun favoriete idool voetbalshirts goedkoop en juichten hen luid toe. De wedstrijd van Barcelona was een grote verrassing en een van de beste dit seizoen.

Lionel Messi brak veel records met de overwinning van het spel. Barcelona's 700 wedstrijden, 140 wedstrijden in de Champions League en 34 doelpunten van verschillende teams werden gescoord. Het unieke FC Barcelona voetbalshirt van Lionel Messi heeft opnieuw een hogere eer gewonnen. Hij is echt geboren voor voetbal. Antoine Griezmann scoorde uiteindelijk Barcelona's eerste Champions League-doelpunt en was blij Lionel Messi rechtstreeks te kunnen vasthouden om hem te bedanken.

De persoonlijkheidsverandering van Lionel Messi heeft geleid tot het systeem van Barcelona. Ze kiezen niet langer voor stilte, maar vechten actief terug. Lionel Messi, als aanvoerder van het team, was deze keer echt een goede vertegenwoordiger voor het team. Antoine Griezmann gaat ook zichzelf aanmoedigen om zo sterk te spelen als ATL é TICO de Madrid, in plaats van ervoor te kiezen om de aanwezigheid van anderen te veroorzaken. Antoine Griezmann is een sterke man die geliefd zal zijn in Barcelona, ​​dus we moeten dapper zijn om onszelf te zijn.