Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Antonio Conte veranderde het heden van Inter Milan
25 Nov

Antonio Conte veranderde het heden van Inter Milan

Hoewel de spelers van een voetbalteam de belangrijkste mensen van het team zijn, is de coach net als de geest van het team, de spelers zonder de geest zijn het bestaan ​​van het lichaam. Inter Milan versloeg Torino Football Club met 3-0 in de 13e ronde van de Serie A. De 7-maal winnende Inter Milan slaagde er nog steeds niet in om de score van Juventus te overtreffen. Kan de Inter Milan voetbalshirt nog steeds een wonder creëren?

Inter Milaan heeft een nieuwe hoogte bereikt in de Serie A vanwege het management en de motivatie van coach Antonio conte. Antonio Conte heeft de gewone lautaro mart í Nez verbeterd tot de onmisbare spits van het team en heeft ook het potentieel van Romelu Lukaku opnieuw gestimuleerd. Coach Antonio Conte heeft echt een geest en visie die niemand anders kan evenaren in termen van personeel, en is nauwkeuriger en "meedogenloos" in termen van tactiek.

Omdat de wedstrijd op regenachtige dagen werd gespeeld, veranderde coach Antonio Conte zijn tactiek om terug te vechten. Omdat het passen op regenachtige dagen moeilijker wordt, moeten spelers elke kans grijpen om de bal onder controle te krijgen en snel met de bal rennen om te schieten. Regenachtige dagen hebben de voetbalshirts goedkoop van de spelers doorweekt, maar de wens om te winnen is al aangewakkerd. In regenachtige dagen heb ik Inter Milan niet laten stoppen met winnen. Ik geloof dat er na de storm een ​​regenboogglimlach zal zijn. Kom op, Inter Milaan!