Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Atlético de Madrid gaf Germán Burgos te veel goede ervaringen
05 Jun

Atlético de Madrid gaf Germán Burgos te veel goede ervaringen

Germán Burgos staat op het punt Atlético de Madrid te verlaten. Hij herinnert zich zijn ervaring in het team en barstte per ongeluk in tranen uit. Atlético de Madrid bezorgde Germán Burgos te veel herinneringen. Aanvankelijk trok hij de Atlético Madrid voetbalshirt aan en werd hij keeper. Later werd hij coachassistent van het team. De helft van zijn carrière is gereserveerd voor dit team en hij is erg verliefd op alles hier.

Spelers van Atlético de Madrid weten dat Germán Burgos vertrekt, ze voelen zich allemaal verdrietig. Germán Burgos is meer een vriend van spelers, ze bespreken samen de ervaring van voetbal, chatten en spelen samen. Kijk niet naar het felle gezicht van Germán Burgos, privé is hij een zorgzame oom. Germán Burgos droeg vroeger dezelfde voetbalshirts goedkoop als de spelers eerder, dus deelden ze dezelfde taal en ervaring.

Iedereen kent de vreemde persoonlijkheid van Diego Simeone, dus Germán Burgos kan tien jaar met hem overweg, wat genoeg is om het buitengewone vermogen van Germán Burgos te zien. Germán Burgos kwam in zijn carrière te veel obstakels tegen, waardoor hij volwassener en stabieler werd. Iedereen wil dat Germán Burgos een echte coach is en hoopt dat hij in de nabije toekomst in de Premier League zal verschijnen.