Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Barcelona die niet weet hoe te profiteren van spelers
13 Nov

Barcelona die niet weet hoe te profiteren van spelers

Ivan rakiti ć, die drie opeenvolgende titels won voor Barcelona, ​​heeft zijn hoofdrol verloren en is nu waarschijnlijker op de bank in een voetbalshirts goedkoop. In slechts een jaar tijd veranderde zijn situatie in Barcelona veel. Een jaar geleden wilde Paris Saint Germain ook dat Ivan Rakiti ć bij hun team kwam, bereid om twee keer zoveel te betalen als Barcelona. Ivan rakiti ć koos er echter nog steeds voor om in Barcelona te blijven omdat hij de FC Barcelona voetbalshirt leuk vond en altijd bereid was om hem te vergezellen.

Barcelona is altijd heel goed geweest voor spelers die loyaal zijn aan het team, maar waarom is Ivan rakiti ć zo'n resultaat? Het middenveld van Barcelona is momenteel niet stabiel en het zijn allemaal nieuwe spelers. De kracht van het middenveld van Ivan rakiti ć is nog steeds goed. Na jaren van training en competitie zou hij meer moeten weten over de tactiek van Barcelona. Waarom gaf Ivan rakiti ć plotseling op? Hij raakte niet gewond en viel niet terug. Juventus wil deze zomer ook Ivan rakiti ć ondertekenen, waaruit blijkt dat zijn fysieke conditie in orde is.

Barcelona heeft dit jaar te veel spelers veranderd, dus het is moeilijk om stilzwijgend begrip te krijgen. Meer spelers hebben het gevoel dat ze niet kunnen beginnen. In dit verband kan Barcelona leren van de vervanging van personeel van Manchester City. Laat de nieuwe spelers langzaam integreren in het team, de oude spelers zijn ook langzaam uit het team. In deze vervanging tussen het cultiveren van stilzwijgend begrip tussen de spelers, maar laat het team niet plotseling in een vreemde scène komen.