Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Barcelona had het slechtste record ooit
24 Sep

Barcelona had het slechtste record ooit

Het record van Barcelona dit jaar is verschrikkelijk. Of het nu in de Champions League of in Spanje is, de score van het team is de slechtste ooit. Lionel Messi, die meestal niet boos was op zijn teamgenoten, werd uiteindelijk boos. In de kleedkamer keek Lionel Messi naar zijn teamgenoten in voetbalshirts goedkoop en zei: "We kunnen zo niet verliezen. We moeten harder werken om onszelf te trainen en het team op te vrolijken."

Barcelona verloor met 2-0 van Granada Club de Ftbol, ​​wat een onverwacht resultaat was. Barcelona verliest nu naar believen. Het is niet eenvoudig om een ​​spel te winnen. En na een paar wedstrijden scoorde het team geen doelpunt en werd het gesloten door het andere team. Dit heeft ongetwijfeld invloed op de glorie van FC Barcelona voetbalshirt, die door de jaren heen een hoogstaande voetbalpionier is geweest.

Het is vreemd om te denken dat alle geciteerde spelers dit jaar even sterk zijn. Waarom is de combinatie niet effectief geweest? Streeft een perfect team naar gelijke kracht onder spelers, niet naar individuele uitstekende technische kracht? Volgens Liverpool heeft hun team bijna dezelfde sterkte onder de spelers, er zijn geen bijzonder senior spelers. In de Champions League-finale vertrouwde Liverpool op de medewerking van spelers en de superkracht van het hele team om zich te verenigen, zodat gewone mensen de eindoverwinning wonnen.