Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Barcelona heeft een competente coach nodig om uit een moeilijke situatie te geraken
07 Feb

Barcelona heeft een competente coach nodig om uit een moeilijke situatie te geraken

In de beker van de koning werd Lionel Messi uitgeschakeld voor Barcelona. Hij trok zijn voetbalshirts goedkoop omhoog en liep het veld uit. Geen van de top vier in de Copa del Rey zal Barcelona bereiken, wat nog moeilijker is in de Champions League. Barcelona heeft vaak gescoord in deze wedstrijd, maar ze misten het allemaal. Lionel Messi zag de prestaties van zijn teamgenoten. Hij was zo boos dat hij de situatie niet alleen alleen kon veranderen.

Het is waarschijnlijk de eerste keer dat Barcelona de laatste vier in meer dan tien jaar niet heeft gehaald. Ze lopen echt achter dit seizoen. Aan het einde van het spel, kijkend naar de Bilbao-fans die luid juichten voor de overwinning, terwijl de spelers die FC Barcelona voetbalshirt op het veld droegen één voor één uitgeputte staat lieten zien. Ze stonden met hun handen op hun heupen en Frankie de Jong trok zijn broek omhoog en voelde zich klaar om te vallen. Waarom is Barcelona geworden wat het is en wat hebben de spelers meegemaakt?

Kijkend naar Lionel Messi zonder een woord naar de kleedkamer te gaan, weten de fans dat hij hard heeft gewerkt om de eer voor Barcelona te winnen. De situatie van Lionel Messi is vergelijkbaar met die van Kobe Bryant in de moeilijkste tijd. Zonder de juiste begeleiding van de coach en de medewerking van teamgenoten is het moeilijk om het spel te winnen. In het begin legde Kobe Bryant zijn gezicht neer en omhelsde zijn voormalige mentor voor het team, en vroeg hem om het team opnieuw te coachen, en won vervolgens opnieuw de titel van opeenvolgende titels. Kan Lionel Messi nu Pep Guardiola inhuren om Barcelona weer te coachen?