Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Barcelona won de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen
26 Aug

Barcelona won de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen

In de tweede ronde van het nieuwe seizoen versloeg Barcelona Betis met 5-2 en won de eerste overwinning van de competitie. De wedstrijd stelde ook Antoine Griezmann in staat, die deze zomer net zijn FC Barcelona voetbalshirt aantrok, om het eerste doelpunt in de voetbalcarrière van Barcelona te scoren en het record van niet scoren in de voorgaande 13 wedstrijden te verbreken. Antoine Griezmann scoorde twee doelpunten in één wedstrijd en brak zijn geweldige record.

Lionel Messi zit onder het podium en heeft nog geen nieuwe spellen ingevoerd. Hij moet zichzelf aanpassen. Barcelona heeft het nieuwe seizoen niet gewonnen en Lionel Messi kijkt haastig toe. Hij keek droevig naar het begin van het spel tot de uiteindelijke overwinning. Hij ontspande zijn gezicht en glimlachte naar de fans die voetbalshirts goedkoop van het veld droegen. Barcelona heeft nieuwe kracht nodig om de toekomst van het team te ondersteunen, dus ervaring op het veld is een belangrijke kans. De nieuwe spelers van dit jaar hebben tijd nodig om in te passen, en het stilzwijgende begrip tussen spelers is het gemeenschappelijke doel van het spel om te cultiveren.

Een team met absolute kracht en stilzwijgend begrip heeft een overgangsperiode nodig en Barcelona maakt dit moeilijke proces door. De briljante prestaties van eerdere spelers zijn langzaam verdwenen en ze moeten voortdurend nieuwe opvolgers trainen. Het nieuwe seizoen is begonnen en ik hoop dat Lionel Messi vol energie naar het stadion terugkeert en Lionel Messi bijtankt.