Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bedankt aan alle fans die de game aandachtig hebben bekeken
15 Jan

Bedankt aan alle fans die de game aandachtig hebben bekeken

Fans houden echt van voetbal en respecteren spelers. Hoe slecht het weer ook is, er zijn altijd fans op het veld om elke wedstrijd te bekijken. Inter Milan versloeg Cagliari Calcio met 4-1 in de 1/8 finale van de Coppa Italia. Romelu Lukaku scoorde in de opening 21 seconden, het snelste doelpunt van de Serie A dit seizoen. In de volgende wedstrijd scoorde Romelu Lukaku een ander doelpunt en werd een van de vijf uitstekende aanvallers in vijf grote competities, scoorde twee keer in een enkele wedstrijd en bereikte vijf keer.

De evolutie van Romelu Lukaku heeft duidelijk gemaakt dat het potentieel van een speler veel te maken heeft met het coachingsteam. Er zijn maar weinig systemen ter wereld zoals Lionel Messi die kunnen scoren zonder andere. Romelu Lukaku draagt ​​de Inter Milan voetbalshirt en ziet er energieker en krachtiger uit, niet de voormalige speler die depressief en gefrustreerd was. De mentaliteit van de spelers bepaalt de uitkomst van het spel. Wat een krachtige energie is het om een ​​hart te hebben dat wordt gerespecteerd door teamgenoten en gekoesterd door de coach.

Spelers van Inter Milan hebben het team dit seizoen stap voor stap naar een hoger niveau gebracht. In dit spel hebben zelfs twee vervangers doelpunten gescoord. De overwinning van Inter Milan wekte de fans op het veld op, die met hun voetbalshirts goedkoop zwaaiden om het team te vieren. Het gezelschap van de fans laat de spelers er warmer uitzien. Ze zijn de grootste steun en afhankelijkheid in de harten van de spelers.