Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
CRISTIANO RONALDO Voelt Chinese passie
25 Jul

CRISTIANO RONALDO Voelt Chinese passie

De warming-up game kwam naar Nanjing, China. Juventus won met 4-3 van Inter Milan. De fans juichten en schreeuwden om het prachtige moment met hun voetbalshirts goedkoop hoog tijdens de wedstrijd. Vooral wanneer de spelers van CIRISTIANO RONALDO, die door de Chinezen worden aanbeden, hier komen, komen fans uit het hele land om hem te zien.

De wedstrijd van 90 minuten gaf beide teams goede prestaties, en CRISTIANO RONALDO scoorde een vrije trap. CRISTIANO RONALDO heeft na de wedstrijd persoonlijk je Juventus voetbalshirt ondertekend, en zeer hartelijke groeten. Het is ieders favoriete spelers waardig. CRISTIANO RONALDO is bereid met u te communiceren, zowel op het veld als in het dagelijks leven. Bereid om foto's te maken en handen te schudden voor de fans tijdens de vergadering, is glimlachen de beste foto van CRISTIANO RONALDO.

Deze keer kwam Juventus naar China en werd warm verwelkomd door Chinese fans. Het hele gebouw was bekleed met mensen die ze wilden zien. De spelers voelen de verwelkoming van Chinese fans en hopen de kans te hebben om naar China te komen en hun kennis van voetbal met je te delen.