Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cristiano Ronaldo en Lionel Messi's verschillende levens
15 Nov

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi's verschillende levens

Na enkele dagen van ondervraging bewees Cristiano Ronaldo eindelijk zijn fysieke conditie in het nationale team. Hij wilde Juventus niets uitleggen omdat hij voelde dat hij gelijk had en hij het met actie zou bewijzen. Portugal versloeg Litouwen met 6-0 in groep B van de Europa Cup-kwalificatie. Cristiano Ronaldo bewees zijn vaardigheid met een hattrick en vocht de geruchten terug die hem onzichtbaar pijn deden.

Cristiano Ronaldo koestert elke voetbalshirts goedkoop die hij draagt, dus hij wil zijn missie en principes niet schenden. Zodra hij een wereldse visie compromitteert, zal hij zijn innerlijke volharding verliezen. Juventus voetbalshirt vertegenwoordigt de zeer belangrijke betekenis van Cristiano Ronaldo in het leven. Hij zal bij zijn eigen mening blijven voor die eer. Cristiano Ronaldo had vroeger een aantal negatieve gebeurtenissen toen hij in Real Madrid was, maar Cristiano Ronaldo kwam zelden naar voren om ze uit te leggen. Elk heeft zijn eigen principes en Cristiano Ronaldo is een positieve energiespeler die niet bereid is deze te overtreden.

Cristiano Ronaldo ondervond veel oneerlijke behandeling in zijn streven naar voetbal, maar hij hield zich nog steeds aan zijn oorspronkelijke ideaal. Het leven dat niet door anderen wordt begrepen, is het echte sterke. Dit is Cristiano Ronaldo geliefd bij veel speciale fans. Veel mensen vergelijken Cristiano Ronaldo en Lionel Messi graag, maar ze leven in totaal verschillende werelden. Lionel Messi heeft de bescherming van Barcelona en kan vasthouden aan zijn stijl en ideeën. Maar Cristiano Ronaldo is gewoon een persoon, dus hij leert zichzelf te veranderen en bij zijn bottom line te blijven. Dus iedereen hoopt Barca te ontmoeten zoals Lionel Messi, maar in werkelijkheid zijn meer mensen zoals Cristiano Ronaldo, en alleen door voortdurende inspanningen kunnen ze dapper overleven.