Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Cristiano Ronaldo geeft een beter beeld in 2020
07 Jan

Cristiano Ronaldo geeft een beter beeld in 2020

In de 18e ronde van de Serie A in 2019-20 won Juventus met 4-0 van Cagliari Calcio. Cristiano Ronaldo speelde een uitstekende rol in dit spel, scoorde drie doelpunten en één helpt voor het team. Juventus-fans zijn blij om hun nummer 7 voetbalshirts goedkoop te verhogen en te juichen, in de hoop dat Cristiano Ronaldo beter kan spelen in Juventus in 2020.

Na de gefrustreerde tijd in 2019 voelt Cristiano Ronaldo nu volwassener en charmant. Cristiano Ronaldo en Paulo dybala zijn steeds meer stilzwijgend in hun samenwerking. Als ze een spiritueel stilzwijgend begrip kunnen vormen, wordt aangenomen dat ze dit jaar grotere eer aan Juventus voetbalshirt zullen brengen. De vijf gouden ballen van Cristiano Ronaldo zijn doorbroken door de zes van Lionel Messi, dus Cristiano Ronaldo hoopt door zijn inspanningen opnieuw de gouden bal van 2020 te winnen.

Sterk en competitief zijn is de aandrang van Cristiano Ronaldo op voetbal. Het is precies vanwege deze aandrang dat hij een zelfdiscipline-houding ten opzichte van het leven heeft verworven. De fysieke fitheid van Cristiano Ronaldo is echt goed. Hoewel hij 34 heeft, is hij nog steeds zo actief en krachtig in het spel.