Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Daniel James'S sterke innerlijke kracht
30 Jul

Daniel James'S sterke innerlijke kracht

Manchester United heeft vier opwarmwedstrijden gewonnen en de introductie van Daniel James deze zomer wordt op prijs gesteld door fans van Manchester United. Op het veld werkte hij hard om de kans voor het team te winnen, zelfs als hij kwaadaardig struikelde en vuile voetbalshirts goedkoop was, zou hij zo snel mogelijk opstaan ​​en blijven spelen. We moeten de tegenstander er niet van laten profiteren. We moeten ons houden aan de verantwoordelijkheden van de functie en ons niet een beetje ontspannen in de competitie.

Daniel James is net lid geworden van Manchester United. Andere teams weten niet veel over zijn kracht, dus zullen ze hem opzettelijk provoceren wanneer ze spelen. Deze wedstrijden waren rampzalig voor Daniel James, die verschillende keren werd verslagen door de tackle van zijn tegenstander. Geconfronteerd met een dergelijke situatie staat hij liever met een glimlach en geduld onder ogen, omdat hij weet dat hij momenteel niet sterk genoeg is, wat hij nodig heeft is ervaring. Geduld is omdat hun vermogen een bepaald niveau niet heeft bereikt, vanaf dit punt de innerlijke kracht van een speler kan weerspiegelen.

De kalmte en het geduld van Daniel James zijn zeldzame eigenschappen voor spelers, en hij besloot zich niet te laten beïnvloeden door de buitenwereld toen hij zijn Manchester United voetbalshirt aantrok. Wat de omstandigheden ook zijn, het is de menselijke natuur om nieuwe of zwakke groepen te pesten. De echte tegenaanval is om jezelf sterker te maken en je tegenstanders bang te maken.