Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De coach van Barcelona heeft nog steeds niet kunnen profiteren van spelers
28 Jun

De coach van Barcelona heeft nog steeds niet kunnen profiteren van spelers

In de 32e ronde van La Liga speelde Barcelona 2-2 gelijk tegen Celta de Vigo. Barcelona stelde opnieuw de fans teleur. Lionel Messi deed zijn best om zijn teamgenoten een kans te geven om te scoren. Helaas kon de kracht van één persoon de eindoverwinning nog steeds niet winnen. Barcelona en Real Madrid hebben nu vergelijkbare scores en elke wedstrijd is cruciaal.

Lionel Messi dacht na over de toekomst van Barcelona voor dit seizoen, hij is meer om zijn teamgenoten te helpen goals te scoren. In moeilijke tijden in Barcelona weet Lionel Messi meer over de verantwoordelijkheden van het dragen van een voetbalshirts goedkoop. Lionel Messi stuurde dit seizoen 17 assists, hij hoopt zijn teamgenoten te helpen de kracht van het team te vinden. De situatie van de Barcelona-spelers is nu echt slecht, en het voelt alsof elke speler zijn eigen voordeel niet heeft gespeeld.

Afgaande op de prestaties van Barcelona-spelers, was het publiek van mening dat coach Enrique Setién Solar de voordelen van het gebruik van spelers niet volledig begreep. Hoewel ze tijdens de wedstrijd allemaal FC Barcelona voetbalshirt droegen, misten ze een verenigde kracht. Als Barcelona in deze situatie is doorgegaan, gelooft het publiek dat de La Liga-kampioen van dit seizoen hen mogelijk verlaat.