Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De door het team ontwikkelde spelers zijn meer in lijn met het systeem
31 Oct

De door het team ontwikkelde spelers zijn meer in lijn met het systeem

In de vierde ronde van de Engelse League Cup in 2019-2020 elimineerde Manchester City thuis met 3-1 van Southampton. Hoewel Southampton verloor in de wedstrijd, deed de ploeg het goed in de tweede helft en scoorde een doelpunt tegen een sterke tegenstander zoals Manchester City. Southampton stopte de race in deze wedstrijd en Manchester City ging door naar de volgende ronde.

Vanwege het gespannen seizoen van Manchester City dit jaar zijn veel belangrijke spelers uitgeput. In het belang van het lichaam van de hoofdspelers, past de coach de strategie van nieuwe spelers toe. In dit spel stuurde de coach drie nieuwe spelers om te spelen, de eerste is om hen praktische training te geven, de tweede is om de volgende generatie opvolgers voor het team te trainen. Pep Guardiola is bereid nieuwe spelers enige ervaring te geven om in een bepaalde wedstrijd te proberen. Voetbalclubs hebben de inspanningen van generaties spelers nodig, dus het is erg belangrijk om een ​​nieuwe generatie spelers te cultiveren. Veel coaches willen geen nieuwe spelers trainen, maar kiezen ervoor goede te kopen. Maar zo'n speler heeft veel geld nodig en past niet noodzakelijk bij het systeem van het team.

Na de wedstrijd klopte Sergio Ag ü ero gelukkig op het vuil op zijn voetbalshirts goedkoop. Hij scoorde twee doelpunten voor het team in deze game en was nog enthousiaster om de uitstekende prestaties van nieuwe spelers in deze game te zien. Hoewel de nieuwe spelers geen doel in het spel scoorden, is hun geest van moedig vechten op het veld zeer goed. Pep Guardiola prijst de uitstekende prestaties van nieuwe spelers sinds het spel. De spelers die door zijn team worden gecultiveerd, zijn loyaler en zijn misschien bereid om de rest van zijn leven Manchester City voetbalshirt te dragen.