Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De ergste gebeurtenis van Tottenham Hotspur gebeurde
04 Nov

De ergste gebeurtenis van Tottenham Hotspur gebeurde

In de 11e ronde van de Premier League in 2019-20 trok Tottenham Hotspur 1-1 met Everton. Tottenham Hotspur heeft in het nieuwe seizoen geen enkele wedstrijd gewonnen, met drie gelijke spelen en negen nederlagen in 12 Premier League-wedstrijden. Zozeer zelfs dat het externe media-publiek Tottenham Hotspur in twijfel trok, waardoor de coach van Tottenham Hotspur ook grote moeilijkheden ondervond. Maar niemand dacht dat er een ergere gebeurtenis was gebeurd. In het spel verpletterden twee spelers die Tottenham Hotspur voetbalshirt droegen de andere speler op de grond, wat resulteerde in ernstige voetvervorming.

Het optreden van het evenement heeft ook een ernstige invloed op de mentaliteit van de spelers. In de latere spellen is de staat van de spelers duidelijk afgenomen. is verzonden vanwege een ongeluk. Zijn humeur is erg onstabiel, huilend direct op het veld, zijn hart is ingestort. De fans keken terug naar zijn nr. 7 voetbalshirts goedkoop en verlieten het veld langzaam. Wat voor gevolgen heeft dit spel voor hem?

Ongeacht wat voor soort competitie, de meeste angst is letsel. Eenmaal geblesseerd, heeft dit direct invloed op de fysieke en psychologische kwaliteit van spelers, en sommige mensen snijden zelfs hun eigen levenspad af. Daarom zijn de kwaliteit en het karakter van spelers erg belangrijk. Ik hoop dat atleten door dit evenement meer kunnen begrijpen over wat de echte sportgeest is.