Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De krachtafstand tussen Real Madrid en Barcelona
14 Jul

De krachtafstand tussen Real Madrid en Barcelona

Real Madrid heeft sinds de herkansing negen opeenvolgende overwinningen behaald, vier punten voorsprong op Barcelona. Met de huidige gevechtskracht van Real Madrid kan Barcelona de score nauwelijks overtreffen. Geen wonder dat La Liga net als Frankrijk de competitie wilde beëindigen, en Real Madrid maakte veel protesten omdat ze genoeg vertrouwen hadden om Barcelona te overtreffen in de volgende wedstrijden.

Barcelona heeft in deze wedstrijden een zeer moeilijke situatie laten zien. Barcelona haalde de score niet uit elkaar zoals Real Madrid, meer een toevalstreffer. Lionel Messi heeft dit seizoen veel inspanningen geleverd en hoopt de Spaanse Champions League te behouden. Dit seizoen mag het FC Barcelona voetbalshirt het podium van geen eer betreden, Lionel Messi heeft duidelijk gemaakt dat het onmogelijk is om de Champions League te winnen en de kracht van het team heeft dat niveau niet bereikt.

Elke speler in Real Madrid kan doelpunten maken en Barcelona vertrouwt op Lionel Messi om te helpen of doelpunten te maken. In de 36e ronde van La Liga scoorde Karim Benzema opnieuw een doelpunt voor de Real Madrid voetbalshirt. Karim Benzema kan elke keer een belangrijk doel voor het team winnen, Real Madrid koos ervoor om hem te vernieuwen is de juiste keuze.