Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De mentaliteit van de Tottenham Hotspur-spelers wordt overweldigd door te veel mislukte games
10 Jul

De mentaliteit van de Tottenham Hotspur-spelers wordt overweldigd door te veel mislukte games

Door een 0-0-wedstrijd kon het publiek van tevoren voorspellen dat Tottenham Hotspur de vijfde plaats in de Premier League niet zou kunnen halen. Kijkend naar de rug van Tottenham Hotspur-spelers die blauwe voetbalshirts goedkoop droegen, kon het publiek niet anders dan klagen over de korte tijd van ups en downs van het team. Om de wedstrijd te kunnen winnen, heeft Harry Kane zich slecht gedragen in de wedstrijd, waardoor het team nog meer zinloos werd.

Na een mislukte wedstrijd vertoonden de spelers van Tottenham Hotspur een slecht humeur. Coach José Mourinho had niet veel te zeggen, stond gewoon rustig naast en dacht na over het probleem. Tottenham Hotspur kan AFC Bournemouth niet eens verslaan. Hoe lang kan het team volhouden? Toen het spel opnieuw begon, verloor Tottenham Hotspur altijd het spel en de spelers stonden niet op training tijdens de uitbraak om sterker te worden.

De speler deed de Tottenham Hotspur voetbalshirt uit en zat stil zonder te praten in de kleedkamer. Hoewel de coach niets zei, wisten ze het allemaal. De mentaliteit van de Tottenham Hotspur-spelers is verslagen door te veel mislukte wedstrijden. Ze weten niet hoe ze de huidige situatie van het team moeten veranderen. Van de Champions League-runner-up van vorig jaar tot nu toe kunnen zelfs de top vijf van de Premier League niet meedoen, de veranderingen van Tottenham Hotspur zijn te groot.