Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De moeilijke keuze van Paulo Dybala
03 Aug

De moeilijke keuze van Paulo Dybala

Onlangs zijn er geruchten geweest dat Juve's Paulo Dybala en Romelu Lukaku van Manchester United spelers zullen uitwisselen, en als de uitwisseling succesvol is, zullen ze ook een nieuw voetbalshirts goedkoop openen om te vechten. Op dit moment heeft Romelu Lukaku ingestemd met de voorwaarden die Juventus heeft voorgesteld en wacht op het nieuws van Paulo Dybala. De aarzeling van Paulo Dybala is ook normaal, Manchester United is tenslotte niet waar iedereen eerder in geloofde. Er zijn teveel tegenstrijdigheden binnen het team. Kan Paulo Dybala zijn plaats krijgen als hij gaat?

In 2015 droeg Paulo Dybala een Juventus voetbalshirt en was verheugd om lid te worden van de Juventus-familie. Dankzij het uitstekende record van Paulo Dybala in 2016-2017 kon Juve hun jaarsalaris van 7 miljoen euro met vijf jaar verlengen. Maar het is pas de afgelopen twee jaar. Zal Juve het verlaten? De reden die Juve heeft gegeven is dat het huidige systeem niet geschikt is voor Paulo Dybala, en CRISTIANO RONALDO zegt eerder dat hij de toekomst van Paulo Dybala niet wil uitstellen. Paulo Dybala heeft zoveel melancholie in een dergelijke situatie dat hij moet blijven of een andere uitweg moet vinden.

Juve wordt nu gedomineerd door CRISTIANO RONALDO, dus Paulo Dybala heeft geen voet aan de grond in het team. Zijn voetbalstijl is ook heel anders dan RISTIANO RONALDO, hetzij om de stijl aan te passen aan het hele team, of om een ​​andere club te vinden. De voetbalstijl van Manchester United past heel goed bij Paulo Dybala, en het is niet duidelijk of hij deze periode met Manchester United wil doorbrengen.