Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De plannen van Real Madrid zijn veranderd
18 Oct

De plannen van Real Madrid zijn veranderd

Real Madrid, dat net is teruggekeerd naar een beetje vorm, verloor de drie hoofdspelers vanwege de deelname van de spelers aan het nationale team. Luka modri ć uit Kroatië en Gareth Bale uit Wales kwamen beiden uit de Europese voorronde tegen Wales vanwege blessures. Een spel maakte Real Madrid ook nerveuzer. Het gebrek aan Real Madrid-spelers dit jaar maakte het moeilijker om het probleem op te lossen.

Gareth Bale's blessure zorgde er ook voor dat de media zijn fysieke fitheid opnieuw aanvielen. De "glazen man" is de titel van Gareth Bale door media-fans. Onder de aanval van reacties in de media trok Gareth Bale bijna zijn Real Madrid voetbalshirt uit en trad hij deze zomer toe tot het Chinese voetbalteam. Gareth Bale houdt van Real Madrid en heeft geprobeerd zichzelf te veranderen en te integreren in het Real Madrid-systeem. De coach, die de verandering van Gareth Bale zag, hield ook geleidelijk van de hardwerkende speler.

Het plan kan de veranderingen niet bijhouden en het plan van Gareth Bale mislukt nog steeds. Wat gebeurt er met de volgende wedstrijd van Real Madrid? Zal Gareth Bale zijn voetbalshirts goedkoop blijven bezitten? Zullen jonge spelers de volledige verantwoordelijkheid van het team dragen? De spelers van Real Madrid zijn ongeveer 30 jaar oud en het is tijd voor nieuwe krachten om toe te treden.