Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De problemen waarmee Leroy San é wordt geconfronteerd
05 Feb

De problemen waarmee Leroy San é wordt geconfronteerd

Na de blessure van vorig jaar heeft Leroy San é al lang niet meer de Manchester City voetbalshirt aangetrokken. Het kapsel van een explosief hoofd en krachtig en snel rennen zijn verschillende stijlen van vleugelspeler Leroy San é geworden. Het record van Manchester City is dit seizoen niet ideaal vanwege het gebrek aan hem. Leroy San é, die net is hersteld, heeft onthuld dat hij bereid is Manchester City op te geven en voor FC Bayern m ü nchen te kiezen?

Wanneer Manchester City nu echt spelers nodig heeft, moet Leroy San niet kiezen voor een transfer. In het geval van zijn blessure gaf Manchester City zijn idee nog steeds niet op, terwijl FC Bayern München twijfelde om te stoppen. Wat FC Bayern München nu het meest mist, is de vleugelspeler en Leroy San is een uitstekende vleugelspeler. Zal hij zijn voetbalshirts goedkoop weer veranderen?

Tegenover de onstabiele Leroy San é is Manchester City bereid om voor 95 miljoen euro te verkopen. Geboren als een Duitse speler, wil Leroy San é graag lid worden van FC Bayern München, het is tenslotte ook een eer om de behoeften van het land te krijgen. Het eenjarige offseason heeft ook zijn positie in Manchester City veranderd. Wat voor soort beslissing zal hij nemen op 23-jarige leeftijd?