Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De regressieve kracht van Brazilië is ook een sterke tegenstander
12 Nov

De regressieve kracht van Brazilië is ook een sterke tegenstander

In de Zuid-Amerikaanse regio van de WK-kwalificaties sloot Brazilië op voorhand vast na een overwinning op Colombia met 1-0. Brazilië heeft zich 22 keer op rij gekwalificeerd voor het WK en hun gele voetbalshirts goedkoop zullen altijd de favoriet zijn van voetbalfans over de hele wereld. Brazilië en Colombia zijn beide krachtige teams in Zuid-Amerika, en hun spel bepaalde uiteindelijk de uitkomst tussen één doelpunt.

Brazilië's kracht in deze jaren is niet zo goed als voorheen, maar hun kwalificatie voor de finale is nog steeds gemakkelijk te winnen. In deze 12 ronden behaalde Brazilië 11 overwinningen en 1 gelijkspel, en het team verloor niet van tegenstanders. Brazilië speelt al vijf jaar niet meer tegen het Europees elftal. Weet het publiek niet dat hun kracht tegenstanders kan weerstaan?

Dit is mogelijk de laatste keer dat Neymar een Brazilië voetbalshirt droeg om deel te nemen aan het WK. Hij vreest dat hij over vier jaar niet meer in aanmerking komt voor deelname. Brazilië heeft immers te veel uitstekende voetballers en ook jeugdspelers hebben kansen nodig om te presteren. Neymar heeft de afgelopen jaren te veel meegemaakt en zijn mentaliteit heeft die passie al lang verloren. In deze wedstrijd stuitte Neymar opnieuw op een tackle van een tegenstander en viel. Hij heeft zich al aangepast aan deze fout. Neymar begreep langzaam zijn fysieke toestand. Hij was niet langer de jonge en energieke tiener.