Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De spelers geven de beste hoop aan Antonio Conte
23 Nov

De spelers geven de beste hoop aan Antonio Conte

Als de wisselende coaches van een team de groei van gewone spelers kunnen inspireren, dan is hij echt krachtig. Sinds Antonio Conte Tottenham Hotspur overnam, is de stijl van het team sterk veranderd. Antonio Conte loste eerst het defensieve probleem van de Tottenham Hotspur-verdediger op, wat ook het jarenlang ontbreken van het team is. Als een team het niet goed kan doen in de verdediging, dan zal het niet helpen, hoe goed de aanvaller ook is.

In deze ronde versloeg Tottenham Hotspur Leeds United met 2-1 en scoorden de twee middenveldverdedigers van het team het doelpunt. De verandering van coach van het team betekent de komst van een nieuw tijdperk. Nadat Antonio Conte Tottenham Hotspur coachte, werden deze jonge spelers hergebruikt. Voorheen droeg Pierre-Emile Højbjerg vier jaar lang FC Bayern München voetbalshirt en Sergio Reguilón vijf jaar Real Madrid voetbalshirt, maar ze zijn moeilijk te hergebruiken door het team gedurende hun tijd. In 2020 hebben Pierre-Emile Højbjerg en Sergio Reguilón de ene na de andere Tottenham Hotspur voetbalshirt aangetrokken. Ze hopen hun startpositie te krijgen in dit herbouwde team.

Antonio Conte hecht veel belang aan de spelers die uit de jeugdopleiding van het beroemde team kwamen. Hij gelooft dat de capaciteiten van deze spelers niet al te slecht zullen zijn. De leeftijden van Pierre-Emile Højbjerg en Sergio Reguilón zijn op de beste tijd voor de jeugd, en Antonio Conte hoopt deze spelers te trainen om de sterkste steun voor het team te worden. Veel spelers weten dat Antonio Conte een magisch coachingplan heeft en ze geloven dat deze coach spelers beter kan maken.