Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De tijd is getuige geweest van de groei van Chelsea
23 Jun

De tijd is getuige geweest van de groei van Chelsea

In de 30e ronde van de Premier League versloeg Chelsea Aston Villa met 2-1. In deze wedstrijd was het balbezitpercentage van Chelsea maar liefst 73,6% en het aantal schoten was veel meer dan dat van de tegenstander. Hoewel Chelsea de wedstrijd met 1 punt won, was de samenwerking tussen de spelers nog steeds niet goed genoeg. Kijken naar de spelers die zwarte voetbalshirts goedkoop dragen op het veld zijn druk aan het rennen, maar de samenwerking tussen hen is nog steeds niet perfect.

Chelsea kan eigenlijk meer doelpunten maken in het spel, maar omdat het stilzwijgende begrip van de speler tussen de passes niet voldoende is, worden veel bochten direct gemist. Vooral in de 39e minuut van de wedstrijd veranderde Mason Mount voortdurend van rechts om door de verdedigingslinie van de tegenstander te breken, maar helaas ging teamgenoot Ruben Loftus-Cheek een stap verder en miste een goede doelkans. De kracht van Chelsea-spelers neemt toe en wat nu ontbreekt, is het soort stilzwijgend begrip dat tussen hen ontstaat.

Chelsea staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League met 51 punten en het team is tot het einde toe hobbelig geweest. De tijd is getuige geweest van de groei van Chelsea en het team heeft fans nieuwe hoop getoond. In de harten van fans is het Chelsea voetbalshirt altijd de vertegenwoordiger van de Blues en de teamgeest moedigt mensen aan die hard blijven werken.