Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De twee sterkste spitsen van Barcelona blijven ongewijzigd
08 Oct

De twee sterkste spitsen van Barcelona blijven ongewijzigd

De laatste groep voetballers in Barcelona was meer dan 30 jaar oud, maar ze waren nog steeds zo sterk. Lionel Messi en Luis Surez verdienen het echt om de MSN-combinatie van Barcelona te zijn op dat moment, de meest krachtige en vreselijke frontcombinatie in de geschiedenis. Hoewel Neymar ervoor koos het team te verlaten, was hun combinatie de sterkste aanvaller. In het spel met Inter Milan werkten de twee spelers vrij stil samen. In de zware verdediging schopte hun stilzwijgende samenwerking het doel om te winnen voor het team. Lionel Messi maakte ook indruk op zijn tegenstanders met zijn uitstekende prestaties. Na de wedstrijd streden de spelers van Inter Milan om voetbalshirts goedkoop uit te wisselen met Lionel Messi.

In de achtste ronde van de Spaanse competitie won Barcelona thuis met 4-0 van Sevilla FC. Dit is de beste prestatie van Barca sinds het nieuwe seizoen, en maakt ook de spelers die net het FC Barcelona voetbalshirt aantrekken bijzonder opgewonden. Ze staan ​​sinds het spel onder externe druk. Het slechte record van Barcelona voorkomt dat ze gelukkig een voetbalwedstrijd spelen. Nu spelen zowel Lionel Messi als Luis Surez, waardoor de nieuwe spelers ook hun sterke punten beter kunnen spelen.

Barcelona-spelers hebben hun niveau van stilzwijgende begrip verbeterd door de ervaring van deze wedstrijden. De vrije trap van Lionel Messi is nog steeds niet te stoppen, de barbbreak van Luis Surez is ongeëvenaard, nieuwe spelers Ousmane Demb L e, Frenkie de Jong en dergelijke hebben het zeer goed gedaan. Barcelona is net zo sterk onder deze voetbalreuzen, wachtend op spelers als Lionel Messi om te verschijnen.