Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De verbinding tussen CRISTIANO RONALDO en Manchester United
09 Oct

De verbinding tussen CRISTIANO RONALDO en Manchester United

Niemand had gedacht dat nadat de 36-jarige CRISTIANO RONALDO het Manchester United voetbalshirt opnieuw had gedragen, hij daadwerkelijk de speler van de maand van het team werd. CRISTIANO RONALDO scoorde 3 goals in de Premier League en 2 goals in de Champions League. CRISTIANO RONALDO heeft deze eer na 13 jaar opnieuw gewonnen. Hij is erg blij dat hij zich weer in goede conditie kan hervinden in Manchester United.

CRISTIANO RONALDO won in september de eer van Speler van de Maand, wat ook direct aangeeft dat de resultaten van Manchester United in deze jaren niet effectief zijn verbeterd. Nadat CRISTIANO RONALDO dat jaar Manchester United verliet, is het team op zoek naar een uitstekende aanvaller om te vervangen. Helaas is de komst van Romelu Lukaku door verschillende factoren tussen de spelers niet hergebruikt door de coach. Later in de afgelopen jaren verscheen Manchester United een groep jonge aanvallers, maar hun kracht kon geen stabiele staat bereiken.

CRISTIANO RONALDO keert terug naar Manchester United en heeft het gevoel dat er niets is veranderd. Hij draagt ​​nog steeds de nr. 7 voetbalshirts goedkoop. Uit het incident van CRISTIANO RONALDO blijkt dat de ontwikkelingstrend van Manchester United de afgelopen jaren is gestopt en dat het team de kampioenseer van de Premier League en de Champions League niet heeft heroverd. Kan de terugkeer van CRISTIANO RONALDO de situatie veranderen? Gaat Manchester United al zijn energie besteden aan een 36-jarige speler?