Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De vervangende status van Ole Gunnar Solskjær in het spelerstijdperk heeft rechtstreeks invloed op mentaliteitsproblemen
19 Nov

De vervangende status van Ole Gunnar Solskjær in het spelerstijdperk heeft rechtstreeks invloed op mentaliteitsproblemen

Nadat Manchester United in opeenvolgende wedstrijden niet goed presteerde, twijfelde iedereen aan het coachingsvermogen van Ole Gunnar Solskjær. De grootste tekortkoming van Ole Gunnar Solskjær is dat hij niet weet hoe hij van de spelers moet profiteren, en veel uitstekende spelers van Manchester United worden door hem op de bank gezet en het is moeilijk om de kans te krijgen om mee te doen. Toen Ole Gunnar Solskjær een speler was, was hij ook een bekende wisselspeler, dus zijn mentaliteit was een beetje oneerlijk tegenover elke speler.

Nadat Manchester United er vorig jaar niet in slaagde Erling Braut Håland aan te trekken, tekende het team Donny Van De Beek. Donny Van De Beek trok vrolijk het Manchester United voetbalshirt aan en verscheen op Old Trafford. Hij had niet verwacht dat hij de komende dagen op de bank zou zitten. De speler die Manchester United £ 40 miljoen aan signeersessies uitgaf, zorgde er eigenlijk alleen voor dat hij op de bank zat om de wedstrijd te bekijken, en het publiek moest het gevoel hebben dat het team het talent van de spelers verspilde.

Donny Van De Beek is al meer dan een jaar verbonden aan Manchester United. Hij is pas 4 wedstrijden begonnen en vaker heeft hij meer dan tien minuten op de bank gespeeld. Voor zijn eigen toekomstige ontwikkeling besloot Donny Van De Beek de goedkope voetbalshirts opnieuw te verwisselen om een ​​nieuw team te vinden. Naast Donny Van De Beek zijn Jesse Lingard en Jadon Sancho niet hergebruikt door Ole Gunnar Solskjær. Ole Gunnar Solskjær stuurt altijd spelers het veld op als ze voor het eerst meedoen. Als de spelers niet goed presteren, zal hij ze meestal niet in de volgende games sturen. Manchester United heeft in de loop der jaren veel geld uitgegeven aan het werven van spelers, maar het is jammer dat coach Ole Gunnar Solskjær niet de capaciteiten van elke speler onderzoekt.