Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De voetbalfilosofie werd doorgegeven tussen de middenvelders van Real Madrid
03 Nov

De voetbalfilosofie werd doorgegeven tussen de middenvelders van Real Madrid

Fans van Real Madrid kunnen het niet helpen dat ze zich elke keer verdrietig voelen als ze denken aan de mogelijkheid dat Luka Modric vertrekt. De hedendaagse Real Madrid-fans koesteren het tafereel waarin Luka Modric de nummer 10- voetbalshirts goedkoop aantrekt om te strijden, en zij zullen hun camera's gebruiken om de prachtige momenten vast te leggen. Die knuffelfoto een week later zorgt er bij veel fans nog steeds voor dat ze erg ontroerd zijn. Het was een foto waarop Luka Modric en Jude Bellingham elkaar omhelsden en die de twee tijdperken van de uitmuntende middenvelders van Real Madrid vertegenwoordigde.

Hoewel het idool van Jude Bellingham Zinedine Zidane is en niet Luka Modric, kunnen mensen nog steeds de wederzijdse bewondering tussen hen voelen. In de eerste El Clásico van het seizoen, nadat Jude Bellingham het eerste doelpunt had gescoord om de stand gelijk te trekken, scoorde Luka Modric opnieuw een doelpunt en vermoordde Barcelona met een prachtige assist. Na de wedstrijd was Luka Modric erg opgewonden. Hij rende naar Jude Bellingham toe om hem te omhelzen, maar werd gemakkelijk opgepakt door zijn teamgenoten.

Iedereen weet dat hij vanwege het lichte lichaam van Luka Modric altijd zal worden opgepikt door zijn Real Madrid-teamgenoten om de vreugde van de overwinning te vieren. Twee Real Madrid voetbalshirt met verschillende nummers, maar ze vertegenwoordigen hetzelfde concept. Ik hoop dat dit team altijd zijn kracht kan behouden. In die tijd vertegenwoordigde Zinédine Zidane het bestaan van de voetbalgeest van Real Madrid. In de toekomst vertegenwoordigde Luka Modric ook de erfenis van een andere voetbalgeest van Real Madrid. Nu hopen fans dat Jude Bellingham deze voetbalgeest ook zal erven en een geweldige leider op het middenveld zal worden.