Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De warmte van het hart is het gevoel van thuis
14 Oct

De warmte van het hart is het gevoel van thuis

We dachten dat we Alexis Snchez weer gelukkig konden zien voetballen, maar hij raakte gewond na slechts een maand transfer. De blessure verhinderde hem ook om de Inter Milan voetbalshirt voor de Champions League te dragen en zou een belangrijke kans missen om zijn kracht te bewijzen. Alexis Snchez, 30 jaar oud, is erg kostbaar voor hem. Dit keer in bruikleen, kan hij zich niet goed laten zien. Het is echt iets dat hij niet los kan laten.

Chili trok uiteindelijk 0-0 met Colombia en Alexis Snchez kon niet winnen voor de nationale ploeg. Omdat Manchester United wordt geïsoleerd door teamgenoten, is het moeilijk voor een persoon om de taak te voltooien. In bruikleen bij Inter Milan, spelers dragen hetzelfde voetbalshirts goedkoop en iedereen wil met hem voetballen. De lang verloren hartelijkheid van zijn teamgenoten zorgde ervoor dat Alexis Snchez vol vertrouwen een bijdrage wilde leveren aan het team. In het team voelde hij zich ook warm, hij is bereid hier te blijven.

God is een grap. Alexis Snchez is net hersteld en is nu gewond. Hoeveel ogen en monden zijn er om zijn verwonding te zien, en de publieke opinie zal opnieuw geruchten beginnen. Alexi Snchez, die van rust houdt, is minder dan een maand stil geweest. Het was een vreselijk jaar. Ik hoop dat Alexis Snchez door deze ervaring zijn hart echt kan opruimen en sterk kan worden.