Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De wederzijdse vertraging van Manchester United en Paul Pogba
26 Mar

De wederzijdse vertraging van Manchester United en Paul Pogba

In de UEFA Europa League 1/8 finales 2020-21 versloeg Manchester United AC Milan met 1-0. Paul Pogba trok de Manchester United voetbalshirt voor het eerst in meer dan een maand weer aan, zijn mentaliteit paste zich goed aan en hij presteerde erg goed. De zwakte van Paul Pogba is dat hij gemakkelijk wordt beheerst door emoties, waardoor zijn kracht moeilijk stabiel is. De kracht van Paul Pogba wordt door veel publiek erkend, dus Manchester United heeft altijd gehoopt dat hij zijn mentaliteit kan aanpassen.

Manchester United heeft veel veranderingen doorgevoerd om Paul Pogba te blijven, maar helaas is hij na deze jaren nog steeds erg eigenzinnig en roekeloos. Hoewel Paul Pogba een sterk controlevermogen op het middenveld heeft, heeft zijn eigenzinnigheid een directe invloed op de prestaties van het team. Paul Pogba heeft nog steeds een hekel aan Manchester United omdat hij hem in het begin het Juventus voetbalshirt liet dragen, en zijn mentaliteit is niet losgelaten, wat zijn prestaties beperkt.

Zes jaar later bracht Paul Pogba Manchester United volledig in zijn slechtste periode. Veel uitstekende spelers verlieten het team vanwege hem. Dit seizoen is de UEFA Europa League de laatste verwachting van Manchester United geworden. Het vermogen van het team om door te gaan naar de finale is nog onbekend. Manchester United heeft geen plannen om Paul Pogba in te ruilen, en hij is niet van plan in het team te blijven, beide partijen hebben hun respectieve toekomst uitgesteld.