Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Deze zomer realiseerde Lionel Messi de betekenis van verlies en winst
10 Sep

Deze zomer realiseerde Lionel Messi de betekenis van verlies en winst

In de WK-kwalificaties werd Lionel Messi opnieuw tot tranen geroerd door het publiek. Lionel Messi scoorde drie doelpunten in deze wedstrijd en de fans ter plaatse zwaaiden met hun Argentinië voetbalshirt om hen te feliciteren. Lionel Messi brak opnieuw een historisch record. Zijn 79 goals in het nationale team werden de eerste doelpuntenmaker in Zuid-Amerika.

Na de wedstrijd zong en feliciteerde het publiek Lionel Messi, en teamgenoten Yiyi omhelsde Lionel Messi en feliciteerde hem. Nadat Lionel Messi een halve maand geleden de gebeurtenis van het verlaten van Barcelona in tranen meemaakte, was hij dit keer tot tranen toe ontroerd door de eer van het nationale team. Lionel Messi heeft een onuitsprekelijke vreugde in zijn hart. Hij is zijn familie, vrienden en fans erg dankbaar, die hem altijd zullen steunen.

Het publiek zag eindelijk de schitterende glimlach van Lionel Messi weer, en hij rende en sprong vrolijk als een kind. Alle Argentijnse spelers trokken de herdenkings voetbalshirts goedkoop voor de America's Cup 2021 aan en vierden het na 61 dagen opnieuw met een toast. Lionel Messi juichte van vreugde en veegde de tranen uit zijn ooghoeken. Deze zomer begreep hij te veel de betekenis van verlies en winst.