Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Die deutsche Fußballnationalmannschaft past zijn spelers aan om zich voor te bereiden op de Europa Cup
08 Jun

Die deutsche Fußballnationalmannschaft past zijn spelers aan om zich voor te bereiden op de Europa Cup

De Europa Cup staat op het punt te beginnen en de teams hebben een warming-up wedstrijd gehad. Hoewel Die deutsche Fußballnationalmannschaft oude en nieuwe spelers in dit spel rekruteerde, waren ze nog steeds niet optimistisch over hun kracht bij het publiek. In de opwarmwedstrijd versloeg Die deutsche Fußballnationalmannschaft het Letse nationale voetbalelftal met 7-1 en scoorden veel spelers prachtige doelpunten. Deze opwarmwedstrijd deed veel Duitse fans geloven in de kracht van het team. Ze zijn het beste team.

Thomas Müller en Joshua Kimmich van FC Bayern München werden beiden geselecteerd voor het nationale team en het publiek verheugde zich wederom op de samenwerking van deze twee spelers. Thomas Müller en Joshua Kimmich droegen Duitsland voetbalshirt, maar hun aantal bleef 25 en 6. Joshua Kimmich rust dit seizoen al een tijdje vanwege een verstuikte voet, dus hij heeft altijd het gevoel gehad dat zijn kracht niet optimaal was. Er zijn ook Kai Havertz en Timo Werner, die zojuist de Champions League hebben gewonnen in Die deutsche Fußballnationalmannschaft. Ze hebben hun Chelsea voetbalshirt uitgetrokken en zijn naar het nationale team gerend om te trainen.

In deze Europa Cup hebben veel teams een jonge lichting nieuwe spelers, en de sterkte tussen hen is onbekend. Die deutsche Fußballnationalmannschaft heeft oude spelers en nieuwe spelers geselecteerd om deze keer volledig met het team samen te werken, en hun kracht maakt het ook moeilijk voor het publiek om te voorspellen. Hoewel Die deutsche Fußballnationalmannschaft zeer goed presteerde in de opwarmwedstrijd, hebben veel teams hun kracht verborgen.