Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Die uitstekende spelers zijn niet langer jong met het verstrijken van de tijd
10 Jul

Die uitstekende spelers zijn niet langer jong met het verstrijken van de tijd

Dit jaar hebben er grote veranderingen plaatsgevonden in het voetbal. Sergio Ramos heeft het Paris Saint Germain voetbalshirt aangetrokken en Sergio Agüero heeft het Manchester City voetbalshirt uitgetrokken. Het contract van Lionel Messi is afgelopen en Barcelona heeft nog geen contractverlenging gegeven. Luka Modric blijft spelen voor Real Madrid en hij hoopt tot zijn pensionering in dit team te blijven. Het contract van CRISTIANO RONALDO bij Juventus loopt ook af en het team heeft duidelijk gemaakt dat hij niet wordt verlengd. Deze laatste groep uitstekende spelers zijn niet langer de beste spelers op het veld. Wat gebeurt er met hun volgende carrières?

Waar iedereen nu het meest om geeft, is Lionel Messi, die zelf geen reactie heeft gegeven op de aanpak van Barcelona. Lionel Messi steekt nu al zijn energie in de finale van de Copa América en de nationale ploeg speelt de finale tegen Brazilië. Lionel Messi houdt van Argentinië voetbalshirt, maar hij heeft in de loop der jaren te weinig kampioenschapsprijzen naar het nationale team gebracht. Lionel Messi is erg dankbaar voor het vertrouwen van Argentinië en het nationale team heeft door de jaren heen veel energie in hem gestoken.

Deze uitstekende spelers kunnen over een paar jaar met pensioen gaan en het zal voor hen moeilijk worden om deel te nemen aan het volgende UEFA European Championship. Het publiek zag hoe Luka Modric wanhopig de laatste kans voor Kroatië dit seizoen niet afgaf, en iedereen voelde plotseling dat het verstrijken van de tijd niet meer zou terugkeren. Iedereen hoopt nog steeds dat Lionel Messi tot aan zijn pensionering het FC Barcelona voetbalshirt zal blijven dragen, want in de hoofden van veel mensen vertegenwoordigt hij de voetbalgeest van Barcelona.