Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Diego Simeone probeert een nieuwe strategie om met 5-0 te scoren
19 Jun

Diego Simeone probeert een nieuwe strategie om met 5-0 te scoren

In de 28e ronde van La Liga kan het team vanwege het 1-1-gelijkspel van Atlético de Madrid met Athletic Club de Bilbao volgend seizoen mogelijk niet in de Champions League komen. Misschien zonder Diego te overwegen, rangschikt Diego Simeone de conservatieve strijd niet. In de 29e ronde van La Liga versloeg Atlético de Madrid CA Osasuna met 5-0. Een dergelijke score maakt spelers van Atlético de Madrid blij om hun voetbalshirts goedkoop te kussen.

Atlético de Madrid is een verdedigend team, dus de score bedraagt ​​over het algemeen niet meer dan 3 punten. Diego Simeone streeft ernaar het doel van de tegenstander te verdedigen, niet het soort sterke aanval op het doel van de tegenstander om te scoren. Na deze vakantieperiode kwam Diego Simeone met een nieuwe strategie. Diego Simeone behield de oorspronkelijke tactiek in de laatste wedstrijd, uit angst dat het falen van de strategie zou leiden tot een daling van het klassement.

Omdat er geen zorgen zijn, wil Diego Simeone nieuwe manieren van spelen in deze games ervaren. De Champions League-wedstrijd staat op het punt te beginnen, Atlético Madrid voetbalshirt willen zich kwalificeren voor volgend seizoen, het team moet de Champions League winnen. Dus om in de Champions League te spelen, moet Diego Simeone een nieuwe strategie maken.