Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Dit jaar kozen CRISTIANO RONALDO en Lionel Messi allebei voor een transfer
28 Aug

Dit jaar kozen CRISTIANO RONALDO en Lionel Messi allebei voor een transfer

Er zijn de hele zomer geruchten geweest over de transfer van Lionel Messi en CRISTIANO RONALDO en beiden bepaalden uiteindelijk hun volgende doelpunten. Lionel Messi droeg het Paris Saint Germain voetbalshirt en CRISTIANO RONALDO droeg opnieuw het Manchester United voetbalshirt. CRISTIANO RONALDO is erg blij om na 12 jaar terug te keren naar Manchester United. Manchester United tekende een tweejarig contract bij CRISTIANO RONALDO en hij zou er uiteindelijk voor kunnen kiezen om met dit team te stoppen.

Lionel Messi verhuisde naar Paris Saint-Germain en herenigde zich met zijn goede vriend Neymar. Nadat Lionel Messi zich bij Paris Saint-Germain had aangesloten, stond Kylian Mbappé erop het team te verlaten. Veel mensen begrijpen niet waarom Kylian Mbappé niet hard kan werken met Neymar en Lionel Messi om nieuwe eer te behalen voordat hij vertrekt. Het huidige incident met Kylian Mbappé en Real Madrid wordt nog besproken en het uiteindelijke resultaat zal nog even op zich laten wachten.

Kylian Mbappé wilde niets leren van Lionel Messi, hij geloofde nog meer in zijn eigen kracht. In de ogen van het publiek is Kylian Mbappé niet veel veranderd na het beleven van de Europa Cup. Hij ziet er nog steeds arrogant uit. Lionel Messi heeft zelfs veel kennis die Kylian Mbappé moet leren. Als Kylian Mbappé een jaar lang kan opschieten met Lionel Messi in Paris Saint-Germain, gelooft iedereen dat hij de beste speler is die CRISTIANO RONALDO en Lionel Messi combineert.