Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Drie jaar later ontmoeten Real Madrid en Liverpool elkaar opnieuw in de Champions League
09 Apr

Drie jaar later ontmoeten Real Madrid en Liverpool elkaar opnieuw in de Champions League

De heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League is afgelopen en het optreden van Real Madrid verraste het publiek het meest. Real Madrid stond op het punt dit seizoen te worden uitgeschakeld, maar ze hebben keer op keer moeilijkheden overwonnen om door te gaan naar de volgende ronde. Real Madrid versloeg Liverpool met 3-1, Toni Kroos en Luka Modric verdedigden de aanval van de tegenstander stevig en veranderden de eindstrijd. Deze twee schijnbaar leeftijden zijn niet langer de dominante spelers, maar ze hebben een onmisbare basis gelegd voor de overwinning van dit spel.

Veel toeschouwers moeten soms de uitmuntende oud-spelers van Real Madrid bewonderen, dat zijn Karim Benzema, Sergio Ramos en Luka Modric. Deze spelers verschijnen altijd op de moeilijkste momenten voor Real Madrid, en hun optreden keert vaak de uitkomst van de wedstrijd om. Het publiek herinnerde zich dat deze spelers gedurende drie opeenvolgende jaren Real Madrid voetbalshirt aantrokken om door te gaan naar de finale van de Champions League. Ze wonnen ook drie keer op rij met succes de Champions League.

In 2017-2018 versloeg Real Madrid Liverpool met 3-1 in de finale, en dit seizoen versloegen ze hun tegenstanders opnieuw met dezelfde score. Real Madrid veranderde veel na 2018. Coach Zinédine Zidane verliet het team en CRISTIANO RONALDO veranderde om het Juventus voetbalshirt te dragen. In de UEFA Champions League 2020/21 ontmoetten de twee teams elkaar opnieuw, en de coaches van beide kanten zijn nog steeds Zinedine Zidane en Jürgen Klopp. Liverpool heeft de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt en het team heeft de Champions League en de Premier League gewonnen. De prestatie van Real Madrid was niet bevredigend vanwege het vertrek van CRISTIANO RONALDO en het falen van het contracteren van spelers, maar de algehele sterkte van het team mag niet worden onderschat. Het publiek kijkt uit naar de tweede ronde van de twee teams, die uiteindelijk door zullen gaan naar de laatste halve finales.