Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Drie maanden van comeback is compleet anders Lionel Messi
19 Nov

Drie maanden van comeback is compleet anders Lionel Messi

Na een verbod van drie maanden in de America's Cup droeg Lionel Messi opnieuw een Argentinië voetbalshirt, maar hij leek zichzelf te hebben veranderd. Hij was niet Lionel Messi, die gehoorzaam was, maar een sterke en dominante kapitein. Ga, ondanks de provocatie van de andere speler, de uitdaging dapper aan en val de tegenstander tegen. Misschien vanwege de bescherming van Barcelona, ​​dacht Lionel Messi altijd dat hij dat kon, zolang hij zijn deel goed deed. Maar na de gebeurtenissen van dit jaar begreep hij volledig dat zijn prachtige wereld nep was geweest en hij moest naar verandering streven.

In deze internationale voetbalopwarmingswedstrijd toonde Argentinië het gezicht van een nieuwe generatie voetbalspelers. Nieuwe jonge spelers hebben zich aangesloten bij de verjonging van Argentinië en de terugkeer van Lionel Messi heeft ze allemaal opgewonden gemaakt. Omdat in de harten van de nieuwe generatie spelers Lionel Messi het bestaan ​​van idolen en de spirituele pijler van hun vooruitgang is. Voetballen in dezelfde voetbalshirts goedkoop als Lionel Messi is de droom van veel jonge spelers.

De terugkeer van Lionel Messi leverde Argentinië twee doelpunten op. Lionel Messi, die vroeger stil was, verraste fans met zijn leiderschap, verantwoordelijkheidsgevoel en actief protest. Fans weten allemaal dat Lionel Messi volwassen is geworden vanwege wat er is gebeurd. Hij kan niet zo onschuldig zijn. Lionel Messi moet zichzelf veranderen om de verantwoordelijkheid te dragen, wat de meest gunstige tegenaanval is, en ook om het team te verenigen om te winnen.