Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Duitsland groeide op onder leiding van Hansi Flick
21 Aug

Duitsland groeide op onder leiding van Hansi Flick

Iedereen vond dat nadat elke middenvelder met pensioen ging, hun coachingsvermogen als coach erg goed was. Middenvelders spelen een zeer belangrijke positie in het team. Spelers in deze positie moeten een zeer stabiele mentaliteit hebben om het hele spel te beheersen. Hansi Flick is een typische middenveldercoach. Zijn succes is onlosmakelijk verbonden met de observatie en bespreking van zijn positie op het middenveld toen hij een speler was.

Hansi Flick heeft een zeer stabiele mentaliteit, hij behoudt altijd zijn liefde voor voetbal. Nu Hansi Flick de Duitsland voetbalshirt heeft gepakt en op zijn borst heeft gezet, zal hij de spelers leiden om zich voor te bereiden op het WK volgend jaar. Hansi Flick was acht jaar lang Joachim Löw als assistent-coach van de nationale ploeg. Na zijn coaching bij Bayern München heeft hij er alle vertrouwen in de verantwoordelijkheid van het nationale team over te nemen.

Voor Hansi Flick vertegenwoordigt het FC Bayern München voetbalshirt een zeer diepe betekenis in zijn geest. Of het nu was toen Hansi Flick speler was of toen hij coach was, Bayern München gaf hem geweldige mogelijkheden om te oefenen. Hansi Flick heeft veel kennis opgedaan tijdens zijn 13-jarige loopbaan als onderwijsassistent. Hij is elke vriend dankbaar die het plezier van voetbal wil delen. Momenteel zal Duitsland met veel tekortkomingen worden geconfronteerd. Hansi Flick hoopt alle moeilijkheden met de spelers te kunnen overwinnen.