Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Een bewijs van de eenjarige tijd van Alexis Snchez
30 Aug

Een bewijs van de eenjarige tijd van Alexis Snchez

Alexis Snchez weigerde uiteindelijk in Manchester United te blijven en koos ervoor om te verhuren. Bij Manchester United kon hij niet langer gelukkig voetballen. Hij is niet bereid zijn liefde voor voetbal te schenden en de geloften na te komen die hij deed toen hij de Manchester United voetbalshirt droeg. De beste manier om lid te worden van een team is loyaal zijn aan het team en nooit opgeven, maar Alexis Snchez heeft nu geen andere keuze.

Vandaag draagt ​​Alexis Snchez officieel de Inter Milan voetbalshirt. Hoewel hij slechts één jaar pacht heeft, is hij bereid zijn huidige situatie te veranderen. In het afgelopen jaar heeft hij teveel verloren. Ik hoop dat hij zijn waarde in het nieuwe jaar kan herwinnen. De coaches van Internazionale Milano hebben Alexis Snchez altijd gewaardeerd, maar helaas hebben ze deze kans eerder gemist. Zal hun ontmoeting Internazionale Milano een nieuwe eer winnen?

Zal Manchester United deze zomer hun prestaties verbeteren wanneer de twee grote obstakels vertrekken? Romelu Lukaku en Alex Snchez sloten zich aan bij Internazionale Milano, zullen ze hun waarde bewijzen met hun kracht? Laten we uitkijken naar de resultaten van de volgende twee teams.