Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Een voetbalwedstrijd met geluk
24 Oct

Een voetbalwedstrijd met geluk

In de derde ronde van groep E in de Champions League-groep 2019-2020 versloeg Liverpool k.r.c. Genk 4-1 weg. Alex oxlade Chamberlain, die opnieuw het Liverpool voetbalshirt droeg, debuteerde in de Champions League en won twee doelpunten voor de ploeg. In de voorgaande twee rondes zat hij op de bank, maar het team gaf hem niet de kans om te spelen.

In dit spel weet ik niet waarom de coach Alex oxlade Chamberlain de starter liet worden. Hij was enthousiast om minder dan 2 minuten te beginnen en scoorde een doelpunt voor het team. Alex oxlade Chamberlain, die lang niet heeft gespeeld, is vol energie. Zie hem een ​​rood voetbalshirts goedkoop dragen dat snel rent, het gevoel van lange tijd rennen maakt hem erg gelukkig. Alex oxlade Chamberlain, die meer dan een jaar geblesseerd en rustte, miste het plezier van het spelen op het veld zodanig dat hij in de tweede helft een ander doel voor de ploeg won.

In deze wedstrijd zag Liverpool dat de spelers een gelukkig voetbal speelden. We hebben een team lang niet zien spelen met geluk. De spelers werken perfect samen met het passeren, het stilzwijgende doel van hart tot hart. De groep spelers en coaches uit Liverpool hebben het historische record en de schitterende glorie van het team bereikt.