Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Elke coach heeft een Champions League-droom in zijn hoofd
31 May

Elke coach heeft een Champions League-droom in zijn hoofd

Chelsea won de Champions League Champions League in een vlak seizoen, coach Thomas Tuchel maakte de spijt van vorig seizoen goed. Veel toeschouwers begrijpen nog steeds niet waarom Paris Saint-Germain Thomas Tuchel heeft ontslagen. Hij leidde het team naar de Champions League-finale en won voor het eerst het Ligue 1-kampioenschap. Hij werd echter gemakkelijk ontslagen door het team. Laten we, vergeleken met de coachingtijd die Paris Saint-Germain aan Thomas Tuchel heeft gegeven, eens kijken naar de tijd dat Manchester City Pep Guardiola gaf voor een Champions League-titel.

Paris Saint-Germain moet een verkeerde beslissing hebben genomen om Thomas Tuchel te ontslaan, anders winnen ze dit seizoen waarschijnlijk de Champions League. Thomas Tuchel hield in het begin zo van de Paris Saint Germain voetbalshirt. Hoeveel hoopt hij een nieuw tijdperk in dit team te creëren, maar het team is niet bereid om te veel tijd te geven om te wachten. Het is 10 jaar geleden dat Pep Guardiola voor het eerst het Manchester City voetbalshirt pakte. Hij heeft er spijt van dat hij dit seizoen de finale niet heeft gewonnen.

Elke coach heeft een Champions League-droom in zijn hoofd en ze willen deze eer graag gebruiken om hun kracht te bewijzen. Thomas Tuchel heeft geluk dat hij dit seizoen Chelsea kan overnemen. Hij ziet oneindige kracht in dit team. Thomas Tuchel heeft Chelsea's contractverlenging al ontvangen en hij hoopt volgend seizoen de Premier League-trofee te winnen.