Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Er is geen solide verdediging, alleen een doorbraak
02 Dec

Er is geen solide verdediging, alleen een doorbraak

Ten tijde van de gouden balprijs scoorde Lionel Messi nog een perfect doelpunt en presenteerde het een prachtige voetbalwedstrijd voor de fans. Barcelona versloeg Atletico Madrid met 1-0 in de 15e ronde van La Liga. Lionel Messi brak het doel van Atletico Madrid om de wedstrijd voor het team in 86 minuten te winnen. Lionel Messi scoorde voor het eerst in het grootstedelijk stadion. Liga brak de deur in 38 verschillende rechtbanken, en opnieuw won hij de eer voor de FC Barcelona voetbalshirt.

Barcelona heeft het spel niet gemakkelijk gewonnen. Tegenover het sterkste verdedigende team van Atletico Madrid werden hun passeren en aanvallen gestopt door onderscheppers. Antoine Griezmann heeft de strategie van de tegenstander niet kunnen doorbreken ondanks de tactiek van de voorgaande coach. De eerdere prestaties van Ivan rakiti ć op het veld zijn afgenomen als gevolg van een aantal gebeurtenissen, wat leidde tot de instabiliteit van zijn mentaliteit. Maar uit deze twee wedstrijden kan het publiek zien dat de vorm van Ivan rakiti ć terug is en hij trok zijn voetbalshirts goedkoop weer aan om een ​​starter te worden.

Het huidige record van Atletico Madrid is ernstig gedaald, niet zo sterk als aan het begin van het seizoen. Diego Simeone heeft Barcelona nooit verslagen in de competitie sinds hij Atletico Madrid coachte. Verdediging is het voordeel van Diego Simeone, maar de verdediging van het team zonder aanval is gewoon een team zonder macht. Momenteel is het verdedigende vermogen van Barcelona relatief zwak, waarvan meer het aanvallende team onder leiding van Lionel Messi, maar het kan nog steeds het doel van Atletico Madrid doorbreken. Dus Atletico Madrid moet meer inzicht krijgen in deze game en streven naar de volgende overwinning.