Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
FC Bayern Myunchen verloor de Audi Cup
01 Aug

FC Bayern Myunchen verloor de Audi Cup

FC Bayern Myunchen verloor in 2019 met 5-6 van Tottenham Hotspur in de Audi Cup en verloor de strafschop. FC Bayern Myunchen speelt een aantal nieuwe spelers omdat ze meer om de Duitse Super Cup geven. Het interval tussen de twee wedstrijden was zo dichtbij dat FC Bayern Myunchen een afweging moest maken. Als FC Bayern Myunchen het spel kan winnen, brengt het de nieuwe spelers voetbalshirts goedkoop grote eer.

FC Bayern Myunchen schakelde dit jaar twee grote vleugelspelers uit, en het tekort aan vleugelspelers deed ook de sterkte van het hele team aanzienlijk dalen. De competitie mislukte eindelijk, en het FC Bayern München voetbalshirt verloor ook de eer. Verliezend aan Tottenham Hotspur, waren FC Bayern Myunchen-fans enigszins terughoudend. Toen ze vertrokken, zagen ze er ongelukkig uit. Tottenham Hotspur was niet zo krachtig als FC Bayern Myunchen.

FC Bayern Myunchen wil ook elke wedstrijd winnen. Helaas is het vermogen van de spelers beperkt en zijn de fans teleurgesteld. Het team zal er echter altijd naar streven om meer uitstekende spelers te trainen, om ervoor te zorgen dat de spelers in elke game kunnen winnen. Welk team u ook ondersteunt, u hebt volledig vertrouwen in de kracht van het team.