Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Frenkie de Jong mist Lionel Messi in het nummer 10 Barcelona-shirt
06 Sep

Frenkie de Jong mist Lionel Messi in het nummer 10 Barcelona-shirt

Er is dit seizoen te veel veranderd in Barcelona, ​​met spelers met vreemde gezichten in ieders visie. Frenkie de Jong werd de meest bekende speler in dit team en hij moest een verandering accepteren in het Barcelona-tijdperk. Frenkie de Jong stuurde persoonlijk Lionel Messi weg. Zijn idool draagt ​​het FC Barcelona voetbalshirt nr. 10 niet meer. Hij was op dat moment diepbedroefd van het huilen. Frenkie de Jong werd de middelste speler van Barcelona's overgang van een tijdperk. Hij heeft te veel vreugde en verdriet doorstaan.

Frenkie de Jong herinnert zich nog de opwinding toen hij Lionel Messi voor het eerst zag. Hij herinnert zich de eerste keer dat hij de kapitein hielp zijn mouw op te steken. Hij miste Lionel Messi heel erg. Nu ook Antoine Griezmann de ploeg heeft verlaten, vond Frenkie de Jong dat de ploeg veel teamgenoten verloor. Lionel Messi omhelsde Frenkie de Jong stevig toen hij Barcelona verliet. Hij hoopte dat zijn teamgenoten dat geloof konden doorgeven en door konden gaan.

Nu is Frenkie de Jong langzaam volwassen geworden. Hij is niet meer de onschuldige tiener die twee jaar geleden het AFC Ajax voetbalshirt droeg. Frenkie de Jong houdt de misser van zijn teamgenoten diep in zijn hart. Ze kunnen niet altijd voor hetzelfde team spelen. Groei is een sterk hart dat wordt bevorderd door afscheid te nemen. Iedereen denkt dat Frenkie de Jong volwassener en stabieler zal worden na de veranderingen van Barcelona deze zomer.