Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Gareth Bale's grote gevoelens voor Real Madrid
03 Sep

Gareth Bale's grote gevoelens voor Real Madrid

De derde ronde van La Liga Real Madrid 2-2 gelijkspel met Villarreal. Real Madrid heeft twee keer gespeeld. Voor het vorige briljante record stelt Real Madrid dit jaar echt iedereen teleur. Het is echter verrassend dat Gareth Bale, die terughoudend was om de Real Madrid voetbalshirt uit te doen, sinds het begin van het nieuwe seizoen doelpunten scoort voor de ploeg.

In deze game verliest Real Madrid van de tegenstander. Gareth Bale keek naar de fans buiten het stadion en voelde dat het team niet kon verliezen. Hij werkte harder om een ​​manier te vinden om te scoren, zweet doordrenkte zijn voetbalshirts goedkoop. Uiteindelijk scoorde Gareth Bale en scoorde het eerste doelpunt van het seizoen. De fans waren erg tevreden. Real Madrid is als zijn thuis voor Gareth Bale, hij is altijd bereid geweest om te waken. Nu Real Madrid in een lage periode verkeert, is Gareth Bale nog terughoudender om te vertrekken. Hoewel hij niet zo goed is als voorheen, kan hij toch voor het team spelen.

Na het optreden van Gareth Bale redde hij de score van het hele team. Gareth BaleReal Madrid heeft in totaal 104 doelpunten, wat zijn bijdrage is aan Real Madrid. Real Madrid probeert dit jaar Gareth Bale te verkopen, en het team heeft veel slechte bewegingen en de publieke opinie tegen hem gedaan. Gareth Bale kan ervoor kiezen om te blijven en de geruchten te negeren, echt een geweldige voetballer.